måndag 3 mars 2008

Nyhetsbrev Mars 2008


Våren är nästan här..... Härligt!!
Kurserna började förra månaden... Tovade smycken... var Ni ett gäng som gjorde med Ingrid, var mycket uppskattat.
Alster i olika former skapades, pärlor, kulor, broscher, nyckelringar, tovade band och örhänge... ja skapandet med ullen fick många olika former. Dessa kombinerades sedan med olika material. Roligt!! Vackert!!

Kreativ Tisdag är i full gång!!
Här skapas det och fikas, fantastiskt inspirerande! Det sys o stickorna är framme. Vi har jobbat i lappteknik bl.a...variationen är stor...från balklänningar till dreggellappar...:-) Kul har vi!! Välkommen du med!

PÅSK 2008
Den 16 Mars 10,00-16,00 blir det en Påsk Happening...Butiken är då fylld med alster med påsken som tema...så även Workshopen Här kan du prova olika sätt att skapa till en liten slant. Du kan pröva att tova med nål inför påsken, det finns fjädrar o papper som vi tillverkar påskens kort med, det kommer finnas näver o massa olika grejer du kan göra att hänga i ditt påskris...hönor fjädrar o ägg påskkärringar...missa inte detta...KOM O PROVA PÅ!!
Du möter Lisbeth Ingrid och Carolina som hjälper dig att skapa.
Varmt Välkomna

På Stora Symässan 4-6 April i Malmö på Stadionmässan
möter du Ingrid / Ylle & Sparris o Carolina / Ateljé Äntligen!!


Ateljé Äntligen och Ylle och Sparris har en gemensam monter med mycket spännade saker... material, materialpaket, färdiga saker och inte minst kan du prova på nåltovning och se hur tygtryck fungerar. Vill du ha en rabatt kupong för inköp hos oss under mässan - skicka ett mail med Rabattkupong i rubriken.
Varmt välkomna!